Stoiximan Super League

Επαφές Στραματσόνι με Ράφαελ και Γκάμπριελ για την εστία του Παναθηναϊκού!

Δύο Βραζιλιάνοι για την εστία του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές για τον Ράφαελ της Νάπολι και τον Γκάμπριελ της Μίλαν!

Επαφές με δύο μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στον «άσο» έχει κάνει, ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντρέα Στραματσόνι!

Πρόκειται για τον Ράφαελ, της Νάπολι, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί ξανά πρόσφατα, αλλά και για τον Γκάμπριελ, της Μίλαν. Αμφότεροι είναι Βραζιλιάνοι, σε εξαιρετική ηλικία, με τον πρώτο, ωστόσο, να… γυαλίζει περισσότερο στον τεχνικό του «τριφυλλιού», καθώς έχει εξαιρετικό βιογραφικό.

Ο Ράφαελ Καμπράλ Μπαρμπόσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,87μ., ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη Νάπολι πριν δύο χρόνια, ενώ είναι κάτοχος ευρωπαϊκού διαβατηρίου (πορτογαλικό). Με τον Ρέινα… απέναντί του, όμως, δεν έχει χρόνο συμμετοχής και θέλει να φύγει, με αποτέλεσμα οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του να είναι πολλοί. Οι Ναπολιτάνοι, πάντως, έχουν ενημερώσει άπαντες πως θα ζυγίσουν τις επιλογές τους -και τις προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους- τον Δεκέμβρη.

Σε δεύτερο πλάνο είναι ο Γκάμπριελ Βασκοντσέλος Φερέιρα, ή, πιο απλά, Γκάμπριελ. Ο 24χρονος, με ύψος 1,93μ., ανήκει στη Μίλαν και ο Στραματσόνι φέρεται να έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους των «ροσονέρι» για την περίπτωσή του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x