Stoiximan Super League

Επαφή για Βινίσιους η ΑΕΚ!

Τη στιγμή που μέσα στη μέρα ανακοινώνεται ο Αραούχο, η ΑΕΚ ετοιμάζει ραντεβού με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Βινίσιους αλλά και τη Λάτσιο, όπου ανήκει ως το καλοκαίρι. Δραστηριότητα και για εξτρέμ.

Ο Σέρχιο Αραούχο ήρθε χθες και σήμερα ανακοινώνεται, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Κι αυτό γιατί εντείνονται οι προσπάθειες απόκτησης αριστερού μπακ και το όνομα του Βινίσιους Φρέιτας παίζει πολύ δυνατά.

Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο (με πορτογαλικό διαβατήριο) που ανήκει στη Λάτσιο, φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Φημολογείται έντονα πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ραντεβού με τον παίκτη για να «ψηθεί» και εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, η ΑΕΚ θα στραφεί και στη Λάτσιο, καθώς αν θέλει να τον αποκτήσει άμεσα θα πρέπει να επιτευχθεί κάποια συμφωνία με το ρωμαϊκό κλαμπ. Το αρνητικό με τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως έχει να αγωνιστεί από τις 29 Μαΐου, όταν αγωνιζόταν δανεικός στη Ζυρίχη (27 συμμετοχές και 4 ασίστ την περασμένη σεζόν).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Χουάν Μανουέλ Ντίας για αποδέσμευση και εφόσον αποκτηθεί αριστερός μπακ θα επισπευτούν οι διαδικασίες για να φύγει ο Ουρουγουανός που δεν πρόσφερε.

Όσον αφορά στη θέση του εξτρέμ, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, αλλά φαίνεται πως το θέμα αυτό είναι σε δεύτερο πλάνο. Ο… παλιόφιλος Έλντερ Μπαρμπόσα, ο Μανουέλ «Μπουρίτο» Μαρτίνες, και ο Γκαμπριέλ Ομπερτάν που έμειναν ελεύθεροι, είναι δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά από την ΑΕΚ κρατούνται χαμηλοί τόνοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x