Stoiximan Super League

Επαφή με Καρίσο, στα υπόψη και ο Σορεντίνο για Παναθηναϊκό

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Καρίσο της Ίντερ και εξετάζει και τον Σορεντίνο της Κιέβο.

Παρά τη δημόσια στήριξη του Αντρέα Στραματσόνι στον Λουκ Στιλ, ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως ψάχνεται για τερματοφύλακα, που είτε θα έρθει για να γίνει βασικός είτε θα προσφέρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον Άγγλο γκολκίπερ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», το θέμα δεν έχει μείνει σε επίπεδο… φιλολογίας, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ήδη κάνει τη σχετική προεργασία στην αγορά της Ιταλίας, την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Μάλιστα έχει γίνει ήδη επαφή με τον Χουάν Πάμπλο Καρίσο, τον 32χρονο Αργεντινό που μένει ελεύθερος από την Ίντερ και φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Στα υπόψη είναι και ο Στέφανο Σορεντίνο, που όμως είναι 37 ετών, είναι βασικός στην Κιέβο (9 εμφανίσεις φέτος) και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Συν τοις άλλοις, ο Ιταλός γκολκίπερ είχε φύγει από την ΑΕΚ στο παρελθόν κατόπιν επιθυμίας της συζύγου του να βρίσκονται στην πατρίδα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x