Stoiximan Super League

Επαφή του Απόλλωνα με Χουάντερσον

Στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που θα αποτελέσει το δίδυμο με τον Τσόβιτς κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Χουάντερσον να είναι η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει.

Μπορεί να πραγματοποίησε 17 μεταγραφές, ωστόσο ο Απόλλων Σμύρνης φαίνεται πως ίσως προχωρήσει σε ακόμη μία.

Ο Άκης Μάντζιος μετά και το τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο έχει διαπιστώσει πως η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμη τερματοφύλακα που θα αποτελέσει το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια με τον Τσόβιτς. Και αυτό καθώς τόσο ο Ζαρόπουλος όσο και ο Ταΐρης δεν έχουν πείσει πως μπορούν να προσθέσουν ανταγωνισμό στον Τσόβιτς αλλά και να τον αντικαταστήσουν εφόσον χρειαστεί.

Κάπως έτσι, η Ελαφρά Ταξιαρχία κοιτάζει στην αγορά για τερματοφύλακα και -σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr- η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του πρώην πορτιέρε του Ηρακλή, Χουάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήταν στη λίστα των ανθρώπων του Απόλλωνα από το καλοκαίρι, είχε γίνει μια συζήτηση μαζί του αλλά οι απαιτήσεις του ήταν μεγάλες! Ωστόσο, ο έμπειρος κίπερ έχει μείνει χωρίς ομάδα από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε από τον Γηραίο και πλέον έχει ρίξει κατά πολύ το κασέ του, με την περίπτωσή του να γίνεται αν μη τι άλλο προσιτή!

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επομένων 24ωρων, με τον 34χρονο άσο να ψάχνει έστω και την τελευταία στιγμή να βρει για μια ομάδα και να μην μείνει στο... ράφι!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x