Stoiximan Super League

Έπαιξε κι… έρχεται (;) ο Πούκι

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Τεέμου Πούκι, αγωνίστηκε με... ανανεωμένο λουκ στο μεγάλο ντέρμπι της Δανίας ανάμεσα σε Μπρόντμπι και Κοπεγχάγη.

Την τελευταία (;) του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπρόντμπι έκανε πιθανότατα απόψε ο Τεέμου Πούκι.

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε βασικός στο μεγάλο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη κι έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ως το 74’, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Μενσά, δίχως να βρει δίχτυα.

Από ‘δω και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι. Εκτιμάται πως αύριο θα έχουμε οριστική εξέλιξη στο θέμα, με τους πράσινους να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για happy end με την περίπτωση του Φινλανδού επιθετικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πούκι εμφανίστηκε σήμερα με ξυρισμένο κεφάλι, συγκεντρώντας ακόμη περισσότερο τα βλέμματα πάνω του. Μάλιστα, πριν τον αγώνα ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αποφεύγοντας να σχολιάσει κάτι... «Δεν νομίζω ότι είναι η ώρα να ασχοληθώ με αυτό το ζήτημα (σ.σ τις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό). Προς το παρόν προέχει το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, ένα από τα μεγαλύτερα ματς. Ο στόχος μου είναι να πάρουμε τη νίκη και αν είναι δυνατόν, να βοηθήσω σκοράροντας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x