Γαλλία

Επαναφέρει Μπεν Αρφά ο Έμερι

Η νέα «σφαλιάρα» της Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη φορά από την Τουλούζ αναγκάζει τον Ουνάι Έμερι να αναθεωρήσει για κάποιους παίκτες και κυρίως για τον Μπεν Αρφά που επανέρχεται στις επιλογές.

Αποτέλεσε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Ουνάι Έμερι τον έχει θέσει εκτός πλάνων. Ο λόγος για τον Χατέμ Μπεν Αρφά, που σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό παίζει περισσότερο για τον εαυτό του, παρά για την ομάδα.

Ωστόσο, η νέα «σφαλιάρα» αυτή τη φορά από την Τουλούζ στο πρωτάθλημα, αναγκάζει τον Ισπανό να ρίξει νερό στο… κρασί του και να αναθεωρήσει κάποιες από τις σκέψεις του, μεταξύ των οποίων και για τον πρώην άσο της Νις.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, έπειτα από τέσσερα ματς στα οποία ο Μπεν Αρφά δεν ήταν ούτε στην αποστολή, αναμένεται να επιστρέψει στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού για τον αγώνα κόντρα στη Λουντογκόρετς για το Champions League.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ουνάι Έμερι θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του εντός της ομάδας, καθώς η αρχή της Παρί στο φετινό πρωτάθλημα ήταν κατά πολύ κατώτερες του αναμενόμενου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x