Euro 2016

Επαναφορά Γιολ για Εθνική

Δίχτυα στη γερμανική αγορά έχει ρίξει η ομοσπονδία, την στιγμή που ο Μάρτιν Γιολ προτάθηκε ξανά για τη θέση του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του νέου τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και εντός της εβδομάδας αναμένεται να παρθούν αποφάσεις. Το βέβαιο είναι ότι ψηλά στη λίστα βρίσκονται περιπτώσεις από τη γερμανική αγορά, με αυτή του Μπερντ Σούστερ να έχει ξεχωρίσει.

Εσχάτως, ένας παλιός γνώριμος έκανα ξανά την εμφάνιση του στη λίστα της ομοσπονδίας. Ο λόγος για τον Μάρτιν Γιολ που ήταν μεταξύ των βασικών υποψηφίων τον καιρό που επιλέχθηκε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ως ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος. Ο 59χρονος Ολλανδός προτάθηκε για δεύτερη φορά τους τελευταίους δώδεκα μήνες και δεν αποκλείεται το όνομα του να βρίσκεται μεταξύ των επιλογών για τον διάδοχο του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κασέ του Μάρτιν Γιολ δεν ξεπερνά τις 500.000 ευρώ ετησίως, ένα ποσό που είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με τα χρήματα που ζητούσε μερικούς μήνες πριν. Να αναφέρουμε ότι ο τελευταίος προπονητικός σταθμός του ήταν η Φούλαμ από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013.

Πάντως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η εβδομάδα που μπαίνει αναμένεται καθοριστική. Το ρεπορτάζ μας λέει ότι υπάρχει μία βασική επιλογή για τον εκλέκτορα της Εθνικής, η οποία εάν δεν τελεσφορήσει τότε θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία με την δεύτερη περίπτωση ξένου τεχνικού.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x