Γενικά

Επανάληψη του Μπάγερν - Άρσεναλ στην Κίνα

Μάχη επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι των Μπάγερν και Άρσεναλ στην Κίνα.

Οι μεγάλοι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ετοιμάζουν ήδη τα καλοκαιρινά τους πλάνα, για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν. Έτσι μετά και το πρόσφατο 10-2 των «Βαυαρών» κόντρα στην Άρσεναλ για τους «16» του Τσαμπιονς Λίγκ, οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή την φορά στην Σαγκάη στις 19 Ιουλίου του ερχόμενου καλοκαιριού. Επιπλέον οι φίλαθλοι των «κανονιέρηδων» στην Κίνα θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν και το Λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι στις 22 Ιουλίου στο Πεκίνο.

Ο γενικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, δήλωσε με αφορμή τα δύο φιλικά: «Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους Κινέζους φίλους μας, να δουν ένα παιχνίδι τέτοιου διαμετρήματος» και πρόσθεσε: «Μας ακολουθεί πολύς κόσμος στην Κίνα και τα δύο αυτά παιχνίδια, που θα λάβουν χώρα εκεί, θα είναι βασικό κομμάτι της προετοιμασίας μας για την επόμενη σεζόν».

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν ο Αρσέν Βενγκέρ θα παραμείνει στο τιμόνι της Άρσεναλ ή θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο της ομάδας μετά από 20 και πλέον χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x