Ο αγώνας της Άρσεναλ με την Κολωνία άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση εξαιτίας της πολυάριθμης απόβασης στο Νησί από τους Γερμανούς οπαδούς.
Λίγο η πολύωρη αναμονή, λίγο το γεγονός ότι από τους 15.000 (!) οπαδούς της Κολωνίας μόνο οι 3.000 είχαν στα χέρια τους το μαγικό χαρτάκι, δεν άργησαν οι μικροσυμπλοκές.Μερικοί από τους Γερμανούς επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ενώ κάποιοι που ήταν ήδη μέσα πιάστηκαν στα χέρια με ανθρώπους της ασφάλειας αλλά και οπαδούς της Άρσεναλ.Αποτέλεσμα αυτών, ήταν να γίνουν 5 συλλήψεις και όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «κανονιέρηδων», η UEFA σε συνεργσία με την θα διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια των επεισοδίων.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός των συλλόγων αλλά και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είναι η μετακίνηση τόσο μεγάλου όγκου οπαδών –ειδικά σε σχέση με τα εισιτήρια που δικαιούταν η Κολωνία- αλλά και η διάθεση πολλών εισιτηρίων στην μαύρη αγορά.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ