Γενικά

Έπειτα από «θρίλερ», μένει στην Αλ Χιλάλ ο Δώνης

Στην Αλ Χιλάλ θα παραμείνει ο Γιώργος Δώνης μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε να μην προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Θετικές ήταν οι εξελίξεις για τον Γιώργο Δώνη στην Αλ Χιλάλ μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Αλ Αχλί του Γιάννη Φετφατζίδη.

Συγκεκριμένα, το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, μόνο βέβαιο δεν ήταν και μάλιστα οι περισσότερες πιθανότητες ήταν εναντίον του, καθώς οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ δεν μπορούν να του συγχωρέσουν το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τον επιθετικό, Αλ Σαμράνι δεν είναι και οι καλύτερες.

Μετά την ήττα από την Αλ Αχλί το διοικητικό συμβούλιο εξέτασε όλα τα πιθανά σενάρια για το μέλλον του Δώνη και τελικά, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, αποφάσισαν να μην λύσουν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα τεχνικό και να πορευτούν μαζί του μέχρι τη λήξη της περιόδου.

Άλλωστε, η Αλ Χιλάλ βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions Cup που αντιμετωπίζει και πάλι την Αλ Αχλί, ενώ διεκδικεί και την πρόκρισή της από τον όμιλο του Ασιατικού Champions League.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τις 4 Μαρτίου του 2015 και σε 63 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 44 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 10 ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x