Stoiximan Super League

Επέμβαση για Αραβίδη, κανονικά Βράνιες και Αϊντάρεβιτς

Ο Χρήστος Αραβίδης υποβλήθηκε σε επέμβαση στην άνω γνάθο και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες. Μπήκαν σε φουλ ρυθμούς οι Βράνιες, Αϊντάρεβιτς.

Σε επέμβαση στην άνω γνάθο για αποκατάσταση των… ζημιών του περσινού τελικού με τον Ολυμπιακό (είχε δεχθεί αγκωνιά από τον Μποτία), υποβλήθηκε ο Χρήστος Αραβίδης και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.

Ο Έλληνας φορ υποβλήθηκε σε εγχείρηση με ολική νάρκωση και θα προστατευθεί από την ομάδα τις επόμενες ημέρες, καθώς μπορεί να υποστεί οποιαδήποτε ζημιά εάν τον χτυπήσει μια μπάλα δυνατά ή να χτυπήσει σε κάποια προσωπική μονομαχία στην προπόνηση.

Από την άλλη μεριά, σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκαν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ τον Ιανουάριο, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Όγκνιεν Βράνιες. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ούγκο Αλμέιδα έμεινε στο ιατρείο λόγω εμπύρετης αμυγδαλίτιδας.

Αύριο (28/12), ο Ζοσέ Μοράις έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του, στις 10.30 το πρωί και στις 5.00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x