Αγγλία

Επενδύει τα λεφτά από Καντέ η Λέστερ

Με τα χρήματα που θα εισπράξει από την πώληση του Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι, η Λέστερ ετοιμάζεται να κινηθεί πιο «δυναμικά» στο μεταγραφικό παζάρι για δυο παίκτες που αρέσουν στον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε αποκτήσει ήδη το φετινό καλοκαίρι τον Ναμπαλί Μεντί από τη Νις, προορίζοντας τον για αντικαταστάτη του Καντέ για το χώρο του κέντρου. Πλέον, με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της Λέστερ από το deal του Γάλλου μέσου, θα μπορέσει να προχωρήσει στις αποκτήσεις των Κιν και Μπράντι, καταθέτοντας στις ομάδες τους βελτιωμένες προτάσεις.

Για την αμυντική γραμμή των «αλεπούδων», ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει «τσεκάρει» εδώ και καιρό τον Mάικλ Κιν. Ο Ιταλός κόουτς φαίνεται να έχει πολύ καλές εντυπώσεις για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και τον προορίζει για back-up των Μόργκαν και Χουτ. Ο παίκτης κοστολογείται πάντως στα 15 εκατομμύρια λίρες από την προβιβασθείσα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ Μπέρνλι.

Μια άλλη, εξίσου «ζεστή» περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Ρόμπι Μπράντι της Νόργουιτς. Η Λέστερ έχει προσεγγίσει και παλαιότερα τη Νόργουιτς για τον Ιρλανδό αριστερό μπακ, οι απαιτήσεις όμως των «καναρινιών» δεν πέφτουν κάτω από τα 20 εκατομμύρια. Με τα ταμεία γεμάτα πλέον, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει με καλύτερη πρόταση για τον συγκεκριμένο παίκτη η ομάδα του Ρανιέρι.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x