Stoiximan Super League

«Έπεσε» η ποινή έδρας του ΠΑΟΚ για το μπουκάλι στον Λαζαρίδη

Με κόσμο θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ την Καλλονή, καθώς η ποινή έδρας για το αντικείμενο στον Λαζαρίδη στο ματς με τον Ατρόμητο μετατράπηκε σε πρόστιμο. «Ελαφρύνεται» η θέση του για τα επεισόδια με Ολυμπιακό.

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ στην έφεση του για την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε για αντικείμενο που είχε δεχτεί από την εξέδρα ο Λαζαρίδης στο ματς με τον Ατρόμητο. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εξαφάνισε την τιμωρία έδρας και τη μετέτρεψε σε πρόστιμο 24.500 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί με κόσμο την Καλλονή στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής. Παράλληλα, από τη στιγμή που δεν τιμωρείται η έδρα του, δεν θα θεωρείται υπότροπος για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πάντως ούτως ή άλλως για το συγκεκριμένο ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η «καμπάνα» θα είναι μεγάλη, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x