Stoiximan Super League

«Έπεσε και δεύτερη φωτοβολίδα στην Τούμπα. Έπρεπε να διακοπεί το ντέρμπι»

Για δεύτερη φωτοβολίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και έπρεπε να οδηγήσει σε διακοπή του ντέρμπι σε βάρος του ΠΑΟΚ και υπέρ της ΑΕΚ κάνει λόγο η «Ώρα για Σπορ».

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία έχει η ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0) κι αυτά δεν περιορίζονται στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ στις καθυστερήσεις ή σε κάποιες κάρτες που δεν δόθηκαν.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έπρεπε να διακόψει οριστικά το ντέρμπι σε βάρος του ΠΑΟΚ και υπέρ της ΑΕΚ, καθώς πέραν της πρώτης φωτοβολίδας που έπεσε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξε και ρίψη δεύτερης, παρά τις προειδοποιήσεις για διακοπή.

«Έπρεπε να διακόψει το ματς ο Σιδηρόπουλος, καθώς έπεσε και δεύτερη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε, με τον ρέφερι να σφυρίζει τότε τη λήξη», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Στην τελευταία φάση του αγώνα, με την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, πέφτει και δεύτερη φωτοβολίδα, ξανά από την ίδια θύρα, και ο Σιδηρόπουλος επιλέγει να σφυρίξει τη λήξη δίνοντας τέλος στο ματς κανονικά και όχι να το διακόψει, ως όφειλε και προβλέπει ο κανονισμός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x