Super League 2

Έπεσε το «κάστρο» του Απόλλωνα

Το αήττητο της Ριζούπολης, έσπασε ο Αχαρναϊκός που έγινε η πρώτη ομάδα που φεύγει με το διπλό από το «Γ. Καμάρας» σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά από ένα χρόνο και οκτώ ημέρες.

Ακριβώς 597 ημερολογιακές ημέρες, χρειάστηκαν για να καταφέρει κάποια ομάδα να φύγει με το διπλό από τ Ριζούπολη και το «Γ. Καμάρας», με τον Αχαρναϊκό να επικρατεί με 0-1 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Football League, σπάζοντας το αήττητο που διατηρούσε η «ελαφρά ταξιαρχία» σε παιχνίδια πρωταθλήματος, για περίπου ένα χρόνο και οκτώ μήνες.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης, δεν ηττήθηκε σε κανένα παιχνίδι της περσινής Football League στο «σπίτι» του, ενώ η τελευταία ήττα για τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ήταν από τον Πανιώνιο στις 22 Φεβρουαρίου του 2014, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Τότε η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε επικρατήσει με 2-1 της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Έτσι η ομάδα του Μενιδίου, έσπασε ένα απόρθητο σε ματς πρωταθλήματος φρούριο, το οποίο είχε «αλώσει» μόνο ο Ολυμπιακός, στα ημιτελικά του κυπέλλου όμως, όταν είχε επικρατήσει τον περασμένο Απρίλιο με 3-0.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x