Super League 2

Επέστρεψε με… φόρα ο Ηρακλής

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή του Ηρακλή, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να μοιάζει… φουριόζος να προετοιμάσει την επόμενη μέρα του Γηραιού στη Σούπερ Λίγκα.

Πώς να μη το χαρούν! Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Ηρακλή επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη από την Κόρινθο, μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή που τους χάρισε και τυπικά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και η ικανοποίηση ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Η επιστροφή του Γηραιού στη μεγάλη κατηγορία έχει ξεσηκώσει κύματα ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας και όλοι περιμένουν το… πάρτι που θα στηθεί στην τελευταία αγωνιστικό των πλέι οφ, όταν θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την άνοδο μαζί με τον κόσμο τους στο Καυτανζόγλειο.

inner

inner

inner

inner

Μέχρι τότε, όμως, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν. Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή έκαναν κανονικά προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία αμέσως μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Για ακόμα μια φορά, ιδιαίτερα εκδηλωτικός ήταν ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», ο οποίος τόνισε πως μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το επίτευγμα της ομάδας του, λέγοντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο:

«Θέλω με όλη την καρδιά μου η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει. Πιστεύω θα κάνουμε μια μικρή γιορτή», ενώ για τον κόσμο είπε: «Είναι ο καλύτερος κόσμος της Ελλάδος. Η ομάδα χθες ήθελε λίγη ώθηση και την είχε από τον κόσμο που ήταν εκεί. Αυτοί που θα έρθουν θα είναι σοβαροί».

inner

Μάλιστα, δεν αποχωρίστηκε ούτε τώρα το κασκόλ με τα χρώματα του Ηρακλή για το οποίο σχολίασε: «Δεν το αφήνω ποτέ. Θα είναι ακόμα και στον τάφο μου».

Για τις ανανεώσεις, είπε: «Πρώτα οι δικοί μας παίκτες και μετά άλλοι. Το είχα πει από το καλοκαίρι. Αύριο θα πρέπει να τελειώσουμε με το θέμα αυτό. Η ομάδα θέλω να χτυπάει Ευρώπη κάθε χρόνο».

Σχετικά με τις συζητήσεις που έχει με την Turkish Airlines τόνισε: «Χθες είχαμε ένα προγραμματισμένο ραντεβού αλλά λόγω των υποχρεώσεων με την ομάδα δεν πραγματοποιήθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x