Stoiximan Super League

Επέστρεψε ο Ντουρμάζ!

Με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ. Όχι όμως και ο Κώστας Μήτρογλου αν και αναμενόταν το αντίθετο.

Ένα πολύ ευχάριστο νέο είχε η προπόνηση του Ολυμπιακού τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στου Ρέντη σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε μεγάλο βήμα για επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Σουηδός εξτρέμ τραυματίστηκε στις 11 Μαρτίου και περίπου έναν μήνα μετά κατάφερε να ακολουθήσει ξανά τους ρυθμούς των συμπαικτών του, ενώ σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση θα έμενε εκτός υποχρεώσεων για οκτώ εβδομάδες περίπου. Οπότε είναι πολύ πιθανό να τον έχει στη διάθεση του ο Βίτορ Περέιρα αρκετά νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζε.

Ατομικά προπονήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου (όπως και οι Ελαμπντελαουί, Στρέζος), ενώ είχε προαναγγείλει στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι σήμερα θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Την αποκατάστασή του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης.

Ενόψει του εξ’ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό για την 27η αγωνιστική της Super League, οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών συνέχισαν την προετοιμασία τους. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ελέγχου της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής και πίεσης. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και την τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με «μονομαχίες» 6 εναντίον 6 σε διαδοχικά διτέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x