Oλλανδία

Επέστρεψε στην Ευρώπη η Ουτρέχτη!

Μετά από τρία χρόνια η Ουτρέχτη θα αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Η ομάδα του Τεν Χαγκ αφού ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς (3-0) κόντρα στην Άλκμααρ, πανηγύρισε στα πέναλτι την έξοδό της στο Γιουρόπα.

Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Ευρώπη η Ουτρέχτη! Η ομάδα του Τεν Χαγκ πραγματοποίησε… τρελή ανατροπή, καθώς ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς κόντρα στην Άλκμααρ (3-0) και πήρε στα πέναλτι το εισιτήριο για το Europa League.

Ο Γιάνσεν στο 12ο λεπτό πήρε το ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ του Λαμπιάντ και άνοιξε το σκορ, για να έρθει ένα τέταρτο αργότερα ο Χόλερ και με κοντινό σουτ να γράψει το 2-0 και να βάλει… φωτιά στο ματς. Η Άλκμααρ παρά το αρχικό σοκ έδειξε να συνέρχεται, ισορρόπησε και κράταγε το σκορ σε αυτό το επίπεδο, έχοντας προίκα το 3-0 του πρώτου ματς.

Ωστόσο, η αποβολή του Λούκασεν στο 67ο λεπτό τους χάλασε τα σχέδια! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κερκ στο 82ο λεπτό έκανε από κοντά το 3-0 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί δεν υπήρξε νικητής, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Οι παίκτες της Ουτρέχτης ήταν πιο ψύχραιμοι και επικράτησαν με 4-3 στην… ρώσικη ρουλέτα. Μοιραίοι για την Άλκμααρ ο Έλληνας ομογενής Παντελεήμων Χατζηδιάκος, που έχασε το πρώτο πέναλτι και ο Βαν Όβερεμ που αστόχησε στο τρίτο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x