Γ' Εθνική

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Δασκαλάκης

Στον ΟΦΗ ανήκει και πάλι ο Σήφης Δασκαλάκης ύστερα από περίπου έναν χρόνο απουσίας, αλλά θα είναι διαθέσιμος από τον Ιανουάριο και μετά.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και πάλι ο Σήφης Δασκαλάκης ύστερα από έναν χρόνο, καθώς η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του και θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Όμιλο από τον Ιανουάριο και μετά. Είχε αποχωρήσει πέρυσι τέτοια εποχή ύστερα από ρήξη με τον Τζενάρο Γκατούζο, όπως και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Η ανακοίνωση

«Ο Σήφης Δασκαλάκης επιστρέφει στον ΟΦΗ.

Ο 33χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Ο Δασκαλάκης που μετράει πάνω απο 100 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, βρέθηκε στα γραφεία του ΟΦΗ την Τρίτη (27/10) και υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ουσιαστικά επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά απο ένα χρόνο αποχώρησης απο την κρητική ομάδα.

Ο Σήφης Δασκαλάκης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1982. Εχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Εργοτέλη, Ολυμπιακό και Βέροια.

Ο Δασκαλάκης θα ξεκινήσει ειδικό ατομικό προπονητικό πρόγραμμα από την Τετάρτη (28/10), καθώς προέρχεται απο μια επέμβαση περιτονίτιδας».

Από την πλευρά του ο 33χρονος πορτιέρο δήλωσε: «Δεν θέλω να πω πολλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Στόχος μου είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, σε δυο χρόνια, που θα είμαι στα 35 μου».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται σχολίασε: «έχω ένα χρόνο αποχής, αλλά μπορώ να καλύψω γρήγορα το χαμένο έδαφος. Θα δουλέψω το επόμενο δίμηνο στην φυσική κατάσταση, γα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ όσο πιο γρήγρα την ομάδα στο στόχο που έχει θέσει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x