Πορτογαλία

«Έπιασε» κορυφή και περιμένει η Μπράγκα

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, η Μπράγκα νίκησε 3-1 στην έδρα της Εστορίλ για την τρίτη αγωνιστική της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπράγκα νίκησε με 3-1 στην έδρα της Εστορίλ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνουν οι Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα, ώστε να ξέρει που θα βρίσκεται.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς πόντο στην «ουρά» της βαθμολογίας και έδειξαν πως βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση.

Οι φιναλίστ του Europa League του 2011 προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 με τα τέρματα των Πέδρο Σάντος και Ουίλσον Εντουάρντο, είδαν τον Αλισον Φαρίας να μειώνει, όμως το γκολ του Αντρέ Πίντο «καθάρισε» την αναμέτρηση και, έτσι, δεν έπαιξε ρόλο η αποβολή του σκόρερ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Βελάσκεζ, Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Μπολί, Αντρέ Πίντο, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Μάουρο, Βούκτσεβιτς, Πέδρο Σάντος (87' Αλαν), Ορτα, Γουίλσον Εντουάρντο (79' Μπάκιτς)


«Πέρασε» από την έδρα της Τοντέλα με 1-0 η Μπελενένσες και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι μόλις στον έναν πόντο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x