Κύπρος

Επιβεβαιώνει η Ομόνοια για Νταμπίζα

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει ώστε να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια ο Νίκος Νταμπίζας, καθώς υπήρξε η σχετική επιβεβαίωση από τον Α. Δημήτριου μέσω του ΣΠΟΡ FM Κύπρου.

Ο υπεύθυνος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε ότι ο υπάρχει συμφωνία με τον Νίκο Νταμπίζα και πρόκειται να αναλάβει προσεχώς καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι».

«Ο Νίκος Νταμπίζας ήρθε στην Κύπρο, είχε συναντήσεις με τη διοίκηση και τον προπονητή. Έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία και αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα το θέμα το επόμενο διάστημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το ΔΣ έχει κρίνει πως ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα έπρεπε να ξεκινήσει έγκαιρα, για να υπάρχει χρόνος να χτιστεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

inner

Το ΔΣ έχει προσμετρήσει όλους τους παράγοντες. Εδώ και αρκετό καιρό αναζητούσε τον τρόπο να καλύψει αυτή τη θέση με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές και έτσι κατέληξε στον κ. Νταμπίζα. Είχε επαφές με τον προπονητή και τη διοίκηση και έχει υπάρξει συμφωνία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x