Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνει ο Πέτερσον για ΑΕΚ: «Ξέρω ότι οι δύο σύλλογοι είναι σε συζητήσεις» (video)

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον γνωρίζει και επιβεβαιώνει για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του.

Ο εξτρέμ της Χέρακλες, Κρίστοφερ Πέτερσον, είναι στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ και ο Σουηδός άσος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Αμέσως μετά τη συμμετοχή του -ως βασικός- στην αναμέτρηση με την Ουτρέχτη, ανέφερε (έπειτα από σχετική ερώτηση): «Ξέρω ότι οι σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλά δεν επικεντρώνομαι εκεί τώρα. Έχω στραμμένη την προσοχή μου στη Χέρακλες και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα ενεργοποίησης της οψιόν που υπάρχει για ανανέωση του συμβολαίου του, είπε: «Αυτό εξαρτάται από τον σύλλογο. Υπάρχει η οψιόν για άλλον ένα χρόνο».



Αντιθέτως, ο τεχνικός διευθυντής της Χέρακλες, Μαρκ-Γιάν Φλέντερους, δεν επιβεβαίωσε, αλλά ουσιαστικά ούτε διέψευσε ότι υπάρχει το συγκεκριμένο… φλερτ: «Για την ώρα δεν γνωρίζω τίποτα. Πρέπει πρώτα οι σύλλογοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και μετά εξαρτάται από τον παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x