Ιταλία

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ρόσι ο Σόουζα

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα, επιβεβαίωσε ότι Τζουζέπε Ρόσι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θέλτα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις φήμες για αποχώρηση του Κάλινιτς.

Στη συμφωνία για μετακίνηση του Τζουζέπε Ρόσι στη Θέλτα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα, ο οποίος είχε καταστήσει σαφές πως δεν συμπεριλάμβανε τον Ιταλό επιθετικό στα βασικά του πλάνα.

Ο Ρόσι την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Λεβάντε, ενώ από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αναζητούσε τον κατάλληλο προορισμό για τη συνέχεια της καριέρας του, που φαίνεται πως είναι η Θέλτα, αφού στην Ισπανία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Ο 45χρονος προπονητής της ομάδας της Φλωρεντίας τοποθετήθηκε και για τις φήμες που ακούγονται για διάφορους παίκτες της ιταλικής ομάδας: «Έχω πει πολλές φορές πως οι κορυφαίοι μας ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν».

Ενώ για την περίπτωση του Κάλινιτς και τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Νάπολι, τόνισε: «Ο Νίκολα είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και φοβερός επαγγελματίας, είμαι σίγουρος πως στο ματς αύριο θα δείξει τον καλύτερό του εαυτό, παρά τις φήμες που υπάρχουν».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x