Ισπανία

Επιβεβαίωσε την αποχώρηση του ο Μπανέγα - «Κλείνει» στην Ίντερ

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη ανακοίνωσε ο Έβερ Μπανέγα και είναι πλέον θέμα ωρών να ανακοινωθεί η συμφωνία του με την Ίντερ. «Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν», ανέφερε.

Από τα πλέον επίσημα χείλη ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Έβερ Μπανέγα από τη Σεβίλλη.

Ο Αργεντινός χαφ επιβεβαίωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ανδαλουσία, ευχαριστώντας άπαντες στο σύλλογο και υπογραμμίζοντας πως μερικές φορές, πρέπει να κάνεις και δύσκολες επιλογές.

«Είμαι χαρούμενος για ό,τι έζησα εδώ, αυτά τα δύο χρόνια. Είμαι λυπημένος που φεύγω, ήταν μια δύσκολη αλλά σημαντική απόφαση για τη ζωή μου. Ο Μόντσι (σ.σ: αθλητικός διευθυντής), ο Έμερι, όλοι με εμπιστεύτηκαν και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν θέλω να πω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Θα ήθελα κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ, σε ένα κλαμπ που πραγματικά σημάδεψε την καριέρα μου», ανέφερε ο 27χρονος χαφ.

Ο Μπανέγα, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο (ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε επιβεβαιώσει προ ημερών τη συμφωνία), είχε αυτή τη διετία 94 συμμετοχές, 12 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας με τη φανέλα της Σεβίλλης δύο Europa League (2014-2015, 2015-2016).

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x