Ιταλία

Επιβεβαίωσε το τέλος ο Τότι: «Παντοτινή η αγάπη για τη Ρόμα και το ποδόσφαιρο»

Το γνωρίζαμε, αλλά πλέον το επιβεβαίωσε και ο ίδιος… Ο Φραντσέσκο Τότι θα αγωνιστεί την Κυριακή για τελευταία φορά με την αγαπημένη του Ρόμα. «Έτοιμος για μια νέα πρόκληση από τη Δευτέρα», τόνισε.

Από τα χείλη του ίδιου του Φραντσέσκο Τότι επιβεβαιώθηκε πως την Κυριακή θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του με τη φανέλα της Ρόμα. Ο «καπιτάνο» δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του, που υπηρετεί από το 1989, ενώ πρόσθεσε πως είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση, κοντά στο ποδόσφαιρο, χωρίς να διευκρινίσει τι θα κάνει.

«Ρόμα-Τζένοα, την Κυριακή 28 Μαΐου. Η τελευταία φορά που θα φορέσω τη φανέλα της Ρόμα. Είναι αδύνατο να εκφράσω σε λίγες λέξεις όλα εκείνα που αυτά τα χρώματα αντιπροσώπευαν, αντιπροσωπεύουν και θα αντιπροσωπεύουν για μένα. Για πάντα. Νιώθω ότι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν χάνεται. Είναι ένα πάθος, το δικό μου πάθος. Είναι τόσο βαθύ που δεν μπορώ να σταματήσω να θρέφομαι από αυτό. Ποτέ. Τη Δευτέρα είμαι έτοιμος να αρχίσω μια νέα πρόκληση», έγραψε στο Facebook ο 40χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x