Αγγλία

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Όριτζι: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Η κακοτυχία συνεχίζεται στη Λίβερπουλ! Μετά τους Χέντερσον και Εμρέ Τσαν, ούτε ο Όριτζι θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Έβερτον.

Τα κακά μαντάτα που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές ημέρες, επιβεβαιώθηκαν στη Λίβερπουλ. Ο Ντιβόκ Όριτζι θα χάσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το υπόλοιπο της σεζόν, αφού οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του αριστερού του ποδιού, μετά το αντιαθλητικό κτύπημα του Φούνες Μόρι, στο ματς με την Έβερτον.

Η συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση, έρχεται στην χειρότερη χρονική στιγμή για τη Λίβερπουλ, καθώς το πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του, ενώ η ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League και αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη τη Βιγιαρεάλ. Παράλληλα, ο Όριτζι βρισκόταν σε τρομερή φόρμα, έχοντας σκοράρει σε 5 σερί ματς και όντας από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ στα τελευταία ματς.

Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς του Σαββάτο με τη Νιουκάστλ για το πρωτάθλημα, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ίσως καταφέρει να επιστρέψει νωρίτερα. «Νομίζω πως η σεζόν έχει τελειώσει για τον Όριτζι. Βέβαια, εάν δεν πάρεις το ρίσκο δεν μπορείς να γνωρίζεις. Πιστεύω πως με μεγάλη προσπάθεια ίσως καταφέρουμε να παίξει λίγα παιχνίδια στο φινάλε. Από την εμπειρία μου πιστεύω πως ίσως επιστρέψει», είπε μεταξύ άλλων.

Το πρόβλημα του Όριτζι έρχεται να προστεθεί σε αυτά των Χέντερσον και Εμρέ Τσαν. Ο πρώτος χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο δεύτερος υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να προλάβει τον τελικό του Europa League, εφόσον η Λίβερπουλ προκριθεί σε αυτόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x