Stoiximan Super League

Επιβεβαιώθηκε το σοκ με Γλύκο

Δυστυχώς το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ έπεσε μέσα στην πρώτη εκτίμηση της υποτροπής του τραυματισμού του Παναγιώτη Γλύκου. Ο 29χρονος γκολκίπερ θα μείνει νοκ-άουτ για ακόμη 1.5 μήνα. Τελειώνει του Βελλίδη

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ σχετικά με την κατάσταση του Παναγιώτη Γλύκου. Τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε ο 29χρονος γκολκίπερ την Δευτέρα έδειξαν υποτροπή στον τραυματισμού του στο ματς με την Ντόρτμουντ (θλάση β’ βαθμού).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακόμη 5-6 εβδομάδες, μετά το νέο πρόβλημα στον ορθό μηριαίο.

Την ίδια ώρα, στον «δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Μάρκο Βελλίδη, που βρίσκεται απ’ το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από τον ΠΑΣ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες. Ο Μακ και ο Μαλεζάς, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις στο ματς κόντρα στην Βέροια, ήταν πολύ καλύτερα στην προπόνηση της Δευτέρας και αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x