Champions League

Επίδειξη ιπποτισμού από Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αφού συνεχάρη δια χειραψίας έναν προς έναν τους παίκτες της Γιουβέντους, παραδέχτηκε πως η Ντόρτμουντ δεν άξιζε να προχωρήσει άλλο στο Champions League.

Ένας άνθρωπος του αθλητισμού οφείλει να παρουσιάζεται μεγάλος και στην ήττα. Αυτό έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ, που δεν έψαξε φθηνές δικαιολογίες για τον αποκλεισμό της Ντόρτμουντ, αλλά παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους μετά τη νίκη της με 3-0 στη Βεστφαλία.

«Όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, αποδέχεσαι πιο εύκολα την ήττα. Απόψε χάσαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα. Η Γιουβέντους έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα και όταν προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν κάναμε αρκετά. Δυστυχώς δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για να προχωρήσουμε στο Champions League, όπως δεν είμαστε και όσο δυνατοί θα θέλαμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε βελτιωθεί στα τελευταία ματς, αλλά ακόμη απέχουμε από το επίπεδο που θέλουμε», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, που συνεχάρη δια χειραψίας έναν προς έναν τους παίκτες των αντιπάλων.

«Τώρα που είμαστε εκτός Ευρώπης, θα επικεντρωθούμε στην Bundesliga. Δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδό μας, αλλά έτσι είναι η ζωή και πρέπει να συνεχίσουμε. Μαζί κερδίσουμε και μαζί χάνουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x