Stoiximan Super League

Με πάθος για το διπλό στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Το νικηφόρο σερί του θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψάχνει το «τρίποντο» απέναντι στον Παναθηναϊκό για να αποδείξει πως η αντεπίθεση θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Τα πλάνα του Τάκη Λεμονή.

Ξεχωριστό είναι ένα παιχνίδι, ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό, για τον Ολυμπιακό.

Εδώ και μέρες ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του έχουν φροντίσει να βάλουν στο κλίμα τους ποδοσφαιριστές για την αποψινή αναμέτρηση με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για κάποιους μία νίκη στο σημερινό παιχνίδι έχει μεγαλύτερη σημασία και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θεωρών πως οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε θέση κυνηγού στο πρωτάθλημα και με μία νίκη στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου θα δείξουν πως η αντεπίθεση θα συνεχιστεί μέχρι τέλος, με στόχο την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Λεμονής δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία παρέταξε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και στις χθεσινές δοκιμές αυτό φάνηκε, ότι θα πάει με τα ίδια πρόσωπα και το ίδιο σχήμα που χρησιμοποίησε απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ρομαό με τον Οτζίτζα, με τους Πάρντο και Ανδρούτσο στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Καρσελά, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Εμενίκε, Νικολάου και Ταχτσίδης. Εκτός έμεινε ο Σεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x