Oλλανδία

Επικό «τρολάρισμα»: «Ο Αναστασίου υπερασπίστηκε τον βρωμιάρη Λεβ»!

Μια ολλανδική σελίδα… τρολ, έγραψε, με αφορμή την παρουσίαση του Αναστασίου από τη Ροντα, πως ο Έλληνας τεχνικός «υπερασπίστηκε την ''ξύνω-ανακατεύω-μυρίζω'' συμπεριφορά του Λεβ»!

Αν μη τι άλλο, έχουν χιούμορ οι Ολλανδοί…

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση του Γιάννη Αναστασίου από τη Ρόντα, η ιστοσελίδα limburgslachblad.nl -και κάποιος θεούλης συντάκτης, που πρέπει να εντάξουμε στο ρόστερ του sportfm.gr- επινόησε δηλώσεις του Έλληνα, πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού… για τον Γιόακιμ Λεβ!

Αναλυτικά, έγραψε:

«Ο Γιάννης Αναστασίου, ο νέος προπονητής της Ρόντα, υπερασπίστηκε σήμερα τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Μετά το φιάσκο με τη μύτη του στο Μουντιάλ του 2014 και τον πρόσφατο ξύσιμο του πισινού του κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στην Ουκρανία, χθες ο Γιόακιμ Λεβ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σλοβακία, γεύτηκε τη μυρωδιά της μασχάλης του. Διάφορα social media, για ακόμα μια φορά, εξέφρασαν την αηδία τους.

Η θύελλα κριτικής που προκάλεσε η συμπεριφορά του Λεβ , ανάγκασε τον Αναστασίου να του προσφέρει ένα χέρι βοηθείας. Με δηλώσεις του, υπερασπίστηκε την «ξύνω-ανακατεύω-μυρίζω» συμπεριφορά του Λεβ. Είπε, επίσης, ότι συχνά πιάνει τον εαυτό του να έχει αντίστοιχη συμπεριφορά μυρίσματος (sic).

''Κάθε άνδρας που έχει καθίσει ποτέ σε αποδυτήρια μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου γνωρίζει την μυρωδιά που υπάρχει εκεί. Σχεδόν κάθε ποδοσφαιριστής που σέβεται τον εαυτό του διατηρεί κάποιου είδους οσμοφιλία στο παιχνίδι. Αυτή η γοητεία για μυρωδιές του σώματος είναι μια σχεδόν αναπόφευκτη συνέπεια της συχνής παρουσίας σε αποδυτήρια ποδοσφαίρου. Στην πραγματικότητα, ο Λεβ είναι θύμα της συνέπειας: Αν το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές εθνικό σπορ, είναι προφανές ότι ως προπονητής της καλύτερης ομάδας θα έχει υποκύψει σε αυτό το φετίχ μυρωδιάς»'', είπε.

Μετά απ’ αυτά, ο Αναστασίου θεωρεί την απολογία του Λεβ εντελώς αχρείαστη. Παρότι ο Λεβ ανέφερε ότι ευθύνεται η μεγάλη ποσότητα αδρεναλίνης για την συμπεριφορά του, ο Αναστασίου είναι σίγουρος ότι συμπεριλαμβάνει και οσμοφιλία. Στη Ρόντα αναγνωρίζει πως υπάρχουν μέχρι στιγμής αντίστοιχα δείγματα, αλλά ελαφρώς κάτω του μέσου όρου. Ίσως οφείλεται στην μικρότερη παραγωγή ιδρώτα από τους παίκτες της Ρόντα, λόγω του λιγότερο έντονου παιχνιδιού τους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x