Stoiximan Super League

Επικό τρολάρισμα σε Αλμέιδα για την «τούρμπο» σαλάτα που έφαγε (pics)

Ο Ούγκο Αλμέιδα κάνει δίαιτα για να χάσει κιλά, αλλά φαίνεται πως είναι λίγο παραπάνω μερακλής. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έφτιαξε μια «τούρμπο» σαλάτα και το γλέντι δεν άργησε να ξεκινήσει.

Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Ο Ούγκο Αλμέιδα, κάνει δίαιτα με σκοπό να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά φαίνεται πως σε αυτό του αγώνα δεν έχει την συμπαράσταση των οπαδών της ΑΕΚ.

Ο επιθετικός της «Ένωσης» ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook το βραδινό του, που ήταν μια γαβάθα σαλάτα «τούρμπο» με τόνο και τυρί. Μεταξύ μας, αρκετό παραπάνω τυρί από όσο θα πρότεινε ο διατροφολόγος του.

Αυτό ήταν η αφορμή μα ξεκινήσει το «γλέντι» από τους οπαδούς της ΑΕΚ που σχολίασαν με απίστευτο τρόπο το ποστάρισμα του Αλμέιδα.

Δείτε το βραδινό του Αλμέιδα



Μερικά από τα σχόλια που ξεχωρίσαμε

"Μη τρως βρε άνθρωπε τέτοια ωρα, να χασεις κιλα θέλουμε"

"My friend Hugo, please don't translate the (Greek) comments! Those guys are AMPALOI (ask Mandalo about the meaning of the word...)!!! We want many goals from you and of course the championship!"

"Να τρως λιγο πιο νωρις παιχταρα μου..."

"Ρε ουγκο ούτε εγώ δεν βάζω τόσο τυρί από πάνω βραδιατικα και ποιός ξέρει τι έχεις βάλει από κάτω καμιά μπριζολα χοιρινη χαχαχαχα"

"Μπραβο παιχταρα μου!!! ενα ΤΟΝΟ GOAL θα βαλεις φετος!!!
"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x