Stoiximan Super League

Επικός διάλογος των τριών μεγάλων του ΠΟΚ: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος του Ολυμπιακού δεν είναι;»

Μια συζήτηση γεμάτη… ίντριγκα έγινε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση του Big-4 με τον Βασιλειάδη. Διαβάστε την ατάκα Βρέντζου για τον Θωμά Μητρόπουλο, την αντίδραση Παναθηναϊκού και την απάντηση της ΑΕΚ.

Ένας διάλογος χωρίς εντάσεις, αλλά με σπαρταριστή στιχομυθία, σημειώθηκε στη συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» ομάδων με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Κατά τη συζήτησης κι ενώ επί τάπητος είχε τεθεί το θέμα της διαιτησίας, οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ ενεπλάκησαν σε μια κουβέντα γεμάτη ίντριγκα.

Ενώ μιλούσε λοιπόν ο Χρήστος Παναγόπουλος και ανέφερε τη φράση «τώρα που η διαιτησία είναι υπό τη FIFA», τον διέκοψε ο Γιάννης Βρέντζος για να πει: «Λάθος κάνετε. Η διαιτησία δεν βρίσκεται υπό τη FIFA, αλλά υπό τον Θωμά».

Σε εκείνο το σημείο ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού γύρισε προς τον Μηνά Λυσάνδρου ρωτώντας απορημένος «τι εννοεί» και άκουσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ να απαντά: «Δεν ξέρω. Τι θέλει να πει ο Ολυμπιακός; Ο Θωμάς του Ολυμπιακού δεν είναι; Εγώ αυτό διάβαζα τόσα χρόνια…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x