Stoiximan Super League

Επικός τελικός και πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στην Κ15!

Ματσάρα στον τελικό της K15. Ο Ολυμπιακός με γκολ στο φινάλε έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, όμως τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ χαμογέλασαν και σήκωσαν την κούπα στην Λάρισα (1-1 κ.α, 7-6 πεν.)

Πρωταθλητής στην Κ15 ο ΠΑΟΚ! Τα πιτσιρίκια του «δικέφαλου του Βορρά» πήραν τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στην «AEL FC ARENA» επικρατώντας 7-6 μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (1-1 κ.α).

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ματς στο ξεκίνημά του. Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό όταν ο Αλτιντζής ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση έβαλε μπροστά την ομάδα του. Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε και ο ΠΑΟΚ μπήκε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Οι ερυθρόλευκοι ρίσκαραν και πίεσαν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο ΠΑΟΚ «χτυπούσε» στις αντεπιθέσεις. Τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Πειραιώτες καθώς στις καθυστερήσεις (80+2’) ο Τόλιος σκόραρε με κεφαλιά κι έστειλε τον τελικό στα πέναλτι.

Στην «ρώσικη ρουλέτα» ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μπαλωμένος, έπιασε το πέναλτι του Τόλιου και χάρισε την κούπα στην ομάδα του με σκορ 7-6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x