Αγγλία

Επιμένει για Ρομανιόλι η Τσέλσι

Την περίπτωση του Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν δεν εγκαταλείπει η Τσέλσι, η οποία κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση προς τους «ροσονέρι» και περιμένει άμεσες εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Με την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί να «ναυαγεί» ολοκληρωτικά πια για την Τσέλσι, η προσοχή των Λονδρέζων στρέφεται στον Αλέσιο Ρομανιόλι για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία, η Μίλαν έχει δεχθεί πρόταση περίπου 40-45 εκατομμυρίων ευρώ και σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχθεί, καθώς το ποσό που προσφέρουν οι Άγγλοι για τον παίκτη είναι αρκετά υψηλό.

Οι Μιλανέζοι δεν φαίνονταν εξαρχής αρνητικοί στο να πουλήσουν τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό, επιθυμούσαν, ωστόσο, μια προσφορά που θα τους καλύπτει σε οικονομικό επίπεδο. Από την άλλη, στην Τσέλσι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Ρομανιόλι, ως μια ιδανική επιλογή για το κέντρο της άμυνας, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του. Μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Ιταλού θα ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν, δίνοντας και μια έξτρα λύση δίπλα στους Τέρι-Ιβάνοβιτς.

Μέχρι στιγμής πάντως, από τους Λονδρέζους δεν προκύπτει καμία αναφορά σχετικά με ενδεχόμενη κίνηση ή το ακριβές ποσό που προτάθηκε στη Μίλαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x