Αγγλία

«Επιμένει για την αγορά της Νότιγχαμ ο Μαρινάκης»

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει την αγορά των μετοχών της Νότιγχαμ παρά τα εμπόδια που συνάντησε και τη «σφήνα» Αμερικανών επενδυτών εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καταθέσει τα όπλα στην προσπάθεια αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ. Σύμφωνα με τη Nottingham Post, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην επένδυσή του στην αγγλική ομάδα παρά τα εμπόδια που συνάντησε και τη «σφήνα» Αμερικανών επενδυτών.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Μαρινάκης είχε συμφωνήσει για τη Φόρεστ από το Μάρτιο μετά από συνάντηση με τον νυν ιδιοκτήτη, Φαράζ Αλ Χασάουι. Ήταν τέτοια η πίστη του πως είχε εξασφαλίσει την αγορά του 80% των μετοχών, που φέρεται να χρηματοδότησε αρκετές μεταγραφές της Φόρεστ και επηρέασε την πρόσληψη του Πέδρο Περέιρα (που πρόσφατα αποχώρησε) στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Η συμφωνία προέβλεπε να διατηρήσει ο Αλ Χασάουι το 20% των μετοχών του συλλόγου, αλλά παραμένει σε εκκρεμότητα παρότι οι Έλληνες έχουν έτοιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Πέραν του Μαρινάκη, ο Τζον Τζέι Μουρς, πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ, Σαν Ντιέγκο Πάδρες, ελπίζει να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την αγορά της Φόρεστ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x