Για την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού θα κινηθεί όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει έναν παίκτη που θα αποτελεί «κολόνα» στην κορυφή της επίθεσης και θα έχει διαφορετικά προσόντα από εκείνα που έχει ο Λιβάια.
Την ώρα που εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις, όπως η δύσκολη του Κερζάκοφ, υπάρχει στο προσκήνιο η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο τον οποίο θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Όσο η Λας Πάλμας αποκτά επιθετικούς, με τελευταία αυτή του Βιτόλο από την Ατλέτικο, η «Ένωση» ελπίζει πως θα καταφέρει να πετύχει την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού που τρελαίνει τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Άλλωστε, το θέμα το άφησε ανοικτό με τις χθεσινές δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς που δεν έκλεισε την πόρτα για μια πιθανή επιστροφή του παίκτη.
Στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις και ελπίζουν ότι ο συνωστισμός στην επίθεση της Λας Πάλμας, θα γεννήσει θέμα για επιστροφή του Αραούχο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






