Stoiximan Super League

Επιμένει ο Τελάντερ, «κατάφατσα» με το -3 ο Παναθηναϊκός

Σκούρα μοιάζουν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στο θέμα Τελάντερ. Σε επικοινωνία του ΣΠΟΡ FM με τον δικηγόρο του, εκείνος τόνισε ότι θα προχωρήσει η προσφυγή. Πίστη στην ΠΑΕ ότι θα βρεθεί ξανά λύση.

Μόνο ενθαρρυντικά για τον Παναθηναϊκό δεν είναι τα πρώτα μηνύματα από την υπόθεση Τελάντερ.

Ενόψει της προγραμματισμένης εκδίκασης της προσφυγής του το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Δανός είναι αποφασισμένος να μην υποχωρήσει.

Αυτό ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του παίκτη, Γιώργος Ζελελίδης, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε μαζί του για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Νεραντζιάς, τόνισε ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν βλέπει να γίνεται κάποια ανατροπή.

Όπως ανέφερε λοιπόν, ο παίκτης δεν σκοπεύει να συναινέσει σε αναβολή της εκδίκασης αν δεν πληρωθεί το υπόλοιπο της οφειλής του (περίπου 34.000 ευρώ).

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον δεν μεταπειστεί ή δεν βρεθεί το ποσό από τον Παναθηναϊκό και εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση, οι «πράσινοι» θα είναι αντιμέτωποι με την πρώτη αφαίρεση βαθμών.

Σημειώνεται πάντως ότι στην «πράσινη» ΠΑΕ δεν είναι απαισιόδοξοι για την κατάληξη της υπόθεσης, αλλά αντιθέτως υπάρχει η πίστη ότι -έστω και την τελευταία στιγμή- θα βρεθεί τρόπος να ξεπεραστεί και αυτή τη φορά ο σκόπελος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x