Γερμανία

«Επηρεασμένες οι γερμανικές ομάδες από την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ»

Το κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία μετά την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ μετέφερε ο αρχισυντάκτης του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκλονισμένη είναι η Γερμανία, ποδοσφαιρική και μη, από την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ την Μεγάλη Τρίτη πριν το παιχνίδι της με την Μονάκό.

Ο Γιώργος Βαβρίτσας, αρχισυντάκτης του Kicker μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στη χώρα συνομιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάνο Σπανόπουλο.

«Είναι περίεργο το κλίμα. Κανείς δεν συζητούσε για το παιχνίδι, ούτε και αυτό της Μπάγερν με την Ρεάλ. Όλοι μιλούσαν για την έκρηξη στο πούλμαν στη Ντόρτμουντ. Το συμβάν αυτό επισκίασε ακόμη και το Μπάγερν – Ρεάλ», ανέφερε, υποστηρίζοντας –στη συνέχεια- ότι οι γερμανικές ομάδες ήταν επηρεασμένες.

Μάλιστα μετέφερε λόγια που ειπώθηκαν από πολλούς Γερμανούς και υπεύθυνους της Ντόρτμουντ που πίστευαν ότι θα έπρεπε να έχει αναβληθεί το παιχνίδι.

«Υπάρχει ένας τραυματίας. Αν θρηνούσαμε θύματα θα αναβαλλόταν ο αγώνας;», ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε μεταφέροντας την εκτίμηση ότι ο Μπαρτρά θα μείνει εκτός δράσης θα περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

«Αλλά ακόμη και με παντόφλες θα παίξει μέχρι το τέλος», τόνισε υπογραμμίζοντας ότι οι ιθύνοντες της Ντόρτμουντ δίνουν σημασία στη ψυχολογία του παίκτη για να ξεπεράσει το σοκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x