Αγγλία

Επίσημα εκτός ντέρμπι οι Πογκμπά και Ντε Χέα

Οι Νταβίντ Ντε Χέα και Πολ Πογκμπά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και έτσι θα μείνουν εκτός αποστολής!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είχε έναν τραυματισμό, επέστρεψε, προπονήθηκε σκληρά. Έπαιξε σε δύο παιχνίδια με πόνους. Μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ έκανε ακτινογραφία και φάνηκε να θέλει ξεκούραση. Στο ερχόμενο ματς, όχι, δεν θα παίξει», ήταν το σχόλιο του Νορβηγού για τον Γάλλο μέσο, ενώ συνέχισε αναφερόμενος και στην απουσία του Ντε Χέα: «Πρέπει και εκείνος να κάνει ακτινογραφία. Επίσης δεν νομίζω να παίξει».

Άσχημα τα νέα, λοιπόν, για τον Νορβηγό κόουτς, την χειρότερη στιγμή! Περιμένει ωστόσο και θετικά νέα, αφού οι Μαρσιάλ, Γουάν Μπισάκα και Σο καταβάλλουν αγώνα δρόμου για να τεθούν στη διάθεσή του: «Δεν μπορώ να σας πω ότι 100% θα είναι καλά, διότι τελευταία στιγμή κάτι μπορεί να συμβεί. Ελπίζω τουλάχιστον οι Γουάν Μπισάκα και Μαρσιάλ να αντέξουν την προπόνηση αυτής της εβδομάδας και να είναι διαθέσιμοι», τόνισε κλείνοντας ο Σόλσκιερ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x