Ισπανία

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2021 ο Μπουσκέτς, στα 200 εκατ. η ρήτρα

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σέρτζιο Μπουσκέτς ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, με τον 27χρονο Καταλανό αμυντικό μέσο να συμφωνεί για συμβόλαιο ως το 2021, με οψιόν για δύο ακόμα χρόνια.

«Έδεσε» τον Σέρτζιο Μπουσκέτς η Μπαρτσελόνα!

Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή αμυντικό χαφ, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους ως τις 30 Ιουνίου του 2021, με οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια.

Η οψιόν θα ενεργοποιηθεί αυτόματα βάσει των συμμετοχών του 27χρονου μέσου τις σεζόν 2020-2021 (για τον πρώτο χρόνο της οψιόν) και 2021-2022 (για τον δεύτερο χρόνο της οψιόν).

Η ρήτρα στο νέο συμβόλαιό του τρίτου τη τάξει αρχηγού της ομάδας θα εκτιναχθεί στα 200 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους υποψήφιους μνηστήρες του Καταλανού άσου.

O Μπουσκέτς, ο οποίος θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο τις προσεχείς μέρες, έκανε το ντεμπούτο του με την «μπλαουγκράνα» φανέλα στις 13 Σεπτεμβρίου του 2008, υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 384 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 12 τέρματα (φέτος ήταν η μοναδική χρονιά που δεν βρήκε δίχτυα, στις οκτώ σεζόν που είναι μέλος της πρώτης ομάδας) και έχει κατακτήσει 25 τίτλους.

Έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, τέσσερα Ισπανικά Super Cup, τρία Ευρωπαϊκά Super Cup, τρία Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων είναι οι τίτλοι που έχει στο παλμαρέ του σε συλλογικό επίπεδο, ενώ με την εθνική Ισπανίας έχει αναδειχθεί μια φορά παγκόσμιος πρωταθλητής (2010) και μια φορά πρωταθλητής Ευρώπης (2012).

Το «τιτίβισμα» της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του Μπουσκέτς




Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x