Γενικά

Επίσημο: Στη Μακάμπι ο Κλάους!

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Κλάους Αθανασιάδη από τον ΠΑΟΚ προχώρησε η Μακάμπι Χάιφα. «Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας», δήλωσε ο Έλληνας φορ.

Στην Μακάμπι Χάιφα και επίσημα ο Κλάους Αθανασιάδης!

Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ για τα δύο επόμενα χρόνια, με τα Μέσα της χώρας να αναφέρουν πως ο Έλληνας φορ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας (σσ. 600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μακάμπι ο Κλάους δήλωσε χαρούμενος για το νέο σταθμό της καριέρας του αλλά και ανυπόμονος να παίξει στην για πρώτη φορά στην έδρα της ομάδας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είδε χθες τους οπαδούς και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας», ήταν τα λόγια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μακάμπι

Καλώς ήρθες Κλάους! Σήμερα το πρωί, ο Έλληνας επιθετικός Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα. Ο στράικερ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 33.

Ο 28χρονος Αθανασιάδης (1,84) πέρασε όλη του την καριέρα στον ΠΑΟΚ, από όταν ήταν 19 ετών.

Η καλύτερή του σεζόν ήρθε το 2012 όταν σκόραρε 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν επίσης αρχηγός του ΠΑΟΚ και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Συνολικά, μέτρησε 295 εμφανίσεις και σκόραρε 106 γκολ.

Μετά την υπογραφή, ο Έλληνας επιθετικός έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα και είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είδε χθες τους οπαδούς και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας»





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x