Ισπανία

Επίσημο: Στη Μάλαγα ο Μίτσελ

Επέστρεψε στην Primera Division ύστερα από περίπου τρία χρόνια ο Μίτσελ, καθώς η Μάλαγα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Μίτσελ επιστρέφει στην Primera Division ύστερα από τρία περίπου χρόνια, αφού η Μάλαγα ανακοίνωσε την πρόσληψή του το μεσημέρι της Τρίτης και το συμβόλαιό του είναι διάρκειας ενάμιση έτους.

Ο 54χρονος τεχνικός αντικαθιστά τον Μαρσέλο Ρομέρο στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας που μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα που την έχουν φέρει επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και η αποστολή του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού μόνο εύκολη δεν είναι.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή το ότι αναλαμβάνω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι χαρούμενος και πρόθυμος να εργαστώ#VamosMalaga (σ.σ. Πάμε Μάλαγα)», έγραψε στο twitter ο Μίτσελ, που στο παρελθόν έχει κάτσει επίσης και στον πάγκο των Ράγιο Βαγεκάνο, Ρεάλ Μαδρίτης Β’, Χετάφε, Σεβίλλης και Μαρσέιγ.




Το όνομα του Μίτσελ ακούστηκε για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, που τη Δευτέρα έλυσε τη συνεργασία του με τον Πάουλο Μπέντο και πορεύεται με τον Βασίλη Βούζα ως προσωρινή λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x