Ιταλία

Επίσημο: Στη Ρόμα ο Σικ

Με κάθε επισημότητα, παίκτης της Ρόμα είναι ο Πάτρικ Σικ, που παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Σαμπντόρια. H συμφωνία προβλέπει υποχρεωτική αγορά του χρόνου το καλοκαίρι έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ.

Ως δανεικός παραχωρήθηκε ο Πάτρικ Σικ από τη Σαμπντόρια στη Ρόμα, με συμβόλαιο στο οποίο ορίζεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς για του χρόνου το καλοκαίρι, ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τσέχος στράικερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «τζιαλορόσι» πως: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Για μένα, η Ρόμα είναι η ιδανική ομάδα, καθώς ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική και στην παράταξη των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου».

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Συνήθως αγωνίζομαι ως εννιάρι, ωστόσο μπορώ να ανταποκριθώ και στο αριστερό “φτερό” της επίθεσης. Δε βλέπω την ώρα να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλους τους φίλους του κλαμπ για τη θερμή υποδοχή τους. Forza Roma
Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μόντσι, δήλωσε για τον 21χρονο επιθετικό πως: «Ο Πάτρικ προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Όλοι στον σύλλογο συμφωνήσαμε για την απόκτησή του. Μας τιμά το ότι τελικά επέλεξε εμάς, παρότι είχε αρκετές προτάσεις».

Τη φετινή σεζόν, ο Σικ θα αγωνιστεί με το νούμερο 14.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x