Γενικά

Επίσημο: Συμπαίκτες ξανά Βάργκας και Πατίτο! (pic)

Παίκτης της Νιούκαστλ Τζετς είναι ο Πατίτο Ροντρίγκες! Ο Αργεντινός, που έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αυστραλίας, εκεί όπου θα βρει ξανά τον Ρόναλντ Βάργκας!

Στο πρόσωπο του… Πατίτο Ροντρίγκες βρήκαν, τελικά, τον ιδανικό αντικαταστάτη του τραυματία Ρόναλντ Βάργκας οι άνθρωποι της Νιούκαστλ Τζετς!

Η ομάδα της Αυστραλίας, με την οποία ο Αργεντινός εξτρέμ «φλέρταρε» από το περασμένο καλοκαίρι (ένα… φλερτ που «αναζοπυρώθηκε», μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ), ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Για τον Πατίτο, μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο νέος του προπονητής, Έρνι Μέρικ: «Ο Ρόνι (σ.σ. Βάργκας) μιλούσε τακτικά με τον Πατρίσιο, για το πόσο μεγάλη πόλη είναι το Νιούκαστλ και πόσο απολαμβάνει τον χρόνο του εδώ. Έχουν παίξει μαζί αρκετά στην ΑΕΚ, νομίζω, οπότε, ότι αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς.

Ο Πατρίσιο είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με εξαιρετική ντρίμπλα, και έχει μεγάλη ταχύτητα. Είμαι πρόθυμος να του δώσω πολλές ευκαιρίες. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη από την Αργεντινή. Είναι ισχυρός, ανθεκτικός και ξέρει πώς να κερδίσει ένα παιχνίδι. Είναι μια υπέροχη προσθήκη στην ομάδα μας
».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x