Αγγλία

Επίσημο: Τέλος ο Κούμαν από την Έβερτον!

Όπως… αναμενόταν, μετά την εντός έδρας συντριβή και από την Άρσεναλ, ο Ρόναλντ Κούμαν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Έβερτον, η οποία βρίσκεται, πλέον, σε αναζήτηση προπονητή!

Κούμαν ήταν και… πάει!

Έπειτα από 16 μήνες στον πάγκο της Έβερτον, ο Ολλανδός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τα «ζαχαρωτά», πληρώνοντας το μάρμαρο, φυσικά, για την τραγική εικόνα της ομάδας του Λίβερπουλ και φυσικά, με την εντός έδρας συντριβή από την Άρσεναλ να γίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής…

Θυμίζουμε, ο 54χρονος ανέλαβε την Έβερτον το καλοκαίρι του 2016, ύστερα από το εξαιρετικό, διετές πέρασμά του από τη Σαουθάμπτον και την περσινή σεζόν την οδήγησε στην 7η θέση και στην έξοδο στην Ευρώπη.

Φέτος, ωστόσο, η ομάδα τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και, μετά από εννέα αγωνιστικές στην Premier League, είναι στη 18η θέση, έχοντας μόλις οκτώ βαθμούς, ενώ, στον 5ο όμιλο του Europa League, είναι τελευταία, με έναν!

Μένει, λοιπόν, τώρα να δούμε σε ποιον θα καταλήξουν οι διοικούντες για τον αντικαταστάτη του Κούμαν -και πόσο θα αλλάξει την κατάσταση στον σύλλογο…

Η ανακοίνωση της Έβερτον:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x