Stoiximan Super League

«Επίσκεψη» οπαδών στον Παναθηναϊκό

Στο Κορωπί ανέβηκαν περίπου 250 φίλοι του Παναθηναϊκού προκειμένου να στείλουν νέο «μήνυμα» στους παίκτες. Ζήτησαν σε υψηλό τόνο άμεση βελτίωση και κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Επισκέπτες» είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί... Μετά τον αποκλεισμό-ντροπή στην Ευρώπη και τα όσα ακολούθησαν, περίπου 250-300 φίλοι της ομάδας ανέβηκαν στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού για να στείλουν νέο μήνυμα προς παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Παρουσία και των Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου, οι οργανωμένοι θέλησαν εκ νέου να ξεκαθαρίσουν πως η ανοχή... τέλειωσε. Ζήτησαν σε υψηλούς τόνους (σε πολιτισμένο κλίμα και χωρίς να υπάρξει ένταση ή να ξεφύγει η κατάσταση) την άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας και την προσήλωση όλων στον έναν και μοναδικό στόχο που στο τέλος της σεζόν θα 'χει απαλύνει τον πόνο... Καμπάλα: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Σας στηρίξαμε τόσο καιρό, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε, να βρείτε τι φταίει και να αναλάβετε τις ευθύνες σας», είπαν μεταξύ άλλων, σε μια φράση του κλίματος κάτω απ' το οποίο κυμάνθηκε η κουβέντα.

Κι όλα αυτά περίπου ένα 24ώρο πριν το ματς με την Καλλονή, στη Λεωφόρο όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, ούτως ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση. Στην αποστολή βρίσκεται ο Αμπέντ, όχι οι Εσιέν-Μπούρμπος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x