Stoiximan Super League

Επίσκεψη της ΑΕΛ σε Τζήλο

Αντιπροσωπεία των στελεχών της ΑΕΛ βρέθηκε κοντά στον Θανάση Τζήλο, μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, αφού επισκέφθηκε τον Λαρισαίο ρέφερι στην οικία του.

Όπως είχε προαναγγείλει η θεσσαλική ΠΑΕ, αντιπροσωπεία των «βυσσινί» βρέθηκε κοντά στον Λαρισαίο ρέφερι, προσφέροντας του μάλιστα μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές των «βυσσινί».

Με αυτόν τον τρόπο η ομώνυμη ομάδα, θέλησε να δείξει την έμπρακτη στήριξη της στον ρέφερι που δέχτηκε την επίθεση αγνώστων. Οι εκπρόσωποι των «βυσσινί» που επισκέφθηκαν τον Θανάση Τζήλο στην οικία του, ήταν οι Μόρας, Καρανίκας, Φατιόν και Μπαργκάν και παρέδωσαν μια φανέλα της ΑΕΛ, ευχόμενοι «ταχεία ανάρρωση» στον Λαρισαίο ρέφερι.

"Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελούμενη από τους αρχηγούς της ομάδας Βαγγέλη Μόρα, Νίκο Καρανίκα, Άντονι Φατιόν, τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν και τους εκπροσώπους του ΔΣ Σωτήρη Μάρκου, Σταύρο Πουλαράκη, Ζήση Ντελόπουλο, Τάσο Χριστακόπουλο και Χαράλαμπο Τσιαπάλα επισκέφθηκε σήμερα στην οικία του τον Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο.

Οι ποδοσφαιριστές του προσέφεραν μία φανέλα και μία μπάλα υπογεγραμμένη από ολους τους, με ευχές για ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα σιδερένιος και πιο δυνατός από πριν. Τα μέλη της διοίκησης μετέφεραν για άλλη μια φορά τις ευχές του ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια, προτροπή του οποίου ήταν η επίσκεψη στον Θανάση Τζήλο.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία το 2019 και να είναι ο Θανάσης Τζήλος το τελευταίο θύμα της βίας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x