Stoiximan Super League

Επιστολή-καταπέλτης για ΕΠΟ σε FIFA-UEFA από τη Λίγκα!

Διαβάστε ποιους θεωρεί ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για το μπάχαλο στο πρωτάθλημα η πλειονότητα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, η οποία έστειλε επιστολή σε FIFA-UEFA.

Τους υπόδικους διοικούντες την ΕΠΟ «δείχνει» η πλειονότητα των ομάδων της Super League ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για το μπάχαλο με το πρωτάθλημα σε επιστολή που αποφάσισε να στείλει η Λίγκα σε FIFA και UEFA, κοινοποιώντας την και σε ομοσπονδία και υφυπουργό Αθλητισμού

Η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Λίγκας έκρινε ότι θα πρέπει να ενημερώνει τις διεθνείς αρχές του ποδοσφαίρου πως η ΕΠΟ είναι εκείνη που οδήγησε την κατάσταση σε αδιέξοδο και προκάλεσε την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να αναβάλλει τους αγώνες. Κι αυτό διότι αθέτησε τα συμφωνηθέντα όσον αφορά το «ισπανικό μοντέλο» στη διαιτησία και κατάρτισε -μόνη της- πίνακες διαιτητών που ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσαν εκρήξεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Λίγκα αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αποστείλει στις υπερκείμενες αρχές τη συγκεκριμένη καταγγελτική επιστολή, παραθέτοντας λεπτομερέστατα τα γεγονότα και τις παλινωδίες της ΕΠΟ στο ζήτημα της διαιτησίας, ώστε να καταστήσει σαφές και να αποδείξει ότι η ΕΠΟ τορπίλισε την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ταυτόχρονα στην εν λόγω επιστολή αποφασίστηκε να εκφράζεται η οργή και η αγανάκτηση των ομάδων για την αιφνιδιαστική και προκλητική απόφαση Γκιρτζίκη να ματαιώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA που θα έδινε λύση ακριβώς σε αυτό το φλέγον ζήτημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x