Ιταλία

Επιστρέφει για Αντρέ Γκόμεζ η Γιουβέντους

Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Αντρέ Γκόμεζ της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «tuttosport».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «tuttosport», η Γιουβέντους επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Αντρέ Γκόμεζ.

Το γεγονός οτι οι Γιουβεντίνοι στρέφουν και πάλι το βλέμμα τους στον 24χρονο(ο οποίος είναι αυτή την στιγμή η κύρια τους επιλογή), οφείλεται στο οτι βρίσκουν... κλειστές πόρτες για τους Ματουιντί και Νζονζί.

Αυτό συμβαίνει, διότι η μεν Παρί κοστολογεί τον 30χρονο μέσο με 30 εκατ. ευρώ και γενικότερα δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, ενώ η δε Σεβίλλη έχει ξακαθαρίσει πως μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα του 28χρονου, η οποία είναι ύψους 40 εκατ. ευρώ, θα ανάψει «πράσινο» φως, για να φύγει.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είχε ενδιαφερθεί για τον Πορτογάλο και πέρσι το καλοκαίρι, όμως εκείνος επέλεξε να κάνει το δρομολόγιο Μεστάγια-Καμπ Νου, κάτι που όμως αν κρίνει κανείς και από τις εμφανίσεις του τη περσινή σεζόν δεν του… ταίριαξε.

Το ποσό που αναμένεται να ζητήσουν οι «Μπλαουγκράνα», κυμαίνεται στα 30 εκατ. ευρώ, όμως παραμένει άγνωστη η φόρμουλα που θα προτείνει η πρωταθλήτρια Ιταλίας, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.


Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x