Stoiximan Super League

Επιστρέφει για Ισνάλντο η ΑΕΚ! (video)

Μια γνώριμη -όσο και ενδιαφέρουσα- περίπτωση εξτρέμ παρακολουθεί η ΑΕΚ. Με τις συνθήκες πολύ πιο ευνοϊκές από τον περασμένο Γενάρη, η «Ένωση» καραδοκεί για να… αρπάξει τον Αργεντινό Ισνάλντο.

Ένα γνώριμο όνομα επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η «Ένωση» εξετάζει εκ νέου με ενδιαφέρον την περίπτωση του Εουγκένιο Ισνάλντο.

Ο 22χρονος εξτρέμ (που αποτελεί επιλογή του Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο) είχε βρεθεί στο μικροσκόπιο των «κιτρινόμαυρων» και τον προηγούμενο Γενάρη.

Τότε οι συζητήσεις με τη Νιούελς Ολντ Μπόις για δανεισμό του παίκτη δεν προχώρησαν (εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων που προέβαλαν οι Αργεντινοί) ωστόσο τώρα οι συνθήκες είναι πολύ πιο ευνοϊκές για την ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι το συμβόλαιο του Ισνάλντο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος, μιας κι έχει πέσει πάνω στον… αμετακίνητο από την ενδεκάδα, Μάξι Λόπες και δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε (9 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 8 ως αλλαγή).

Δεδομένου λοιπόν ότι έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης που του έγινε και έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, η ΑΕΚ… περιμένει στη γωνία για να κάνει δικό της (χωρίς μεγάλο κόστος) έναν παίκτη με ενδιαφέροντα στοιχεία και μεγάλες προοπτικές.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x